Pienhankintapalvelu

Salasana unohtunut?
suomi   finlandssvenska   svenska   Norsk   English  
Kognitiivisen lyhytterapiamenetelmäkoulutuksen suunnittelu, toteutus sekä menetelmätyönohjaus TP515/21PH

Tehdäksesi tarjouksen kirjaudu sisään syöttämällä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ylhäällä oleviin kenttiin. Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta, rekisteröidy käyttäjäksi valitsemalla ylhäällä olevasta valikosta "Rekisteröidy". Mikäli olet jo aimmin rekisteröitynyt Tarjouspalvelu -palveluun, ei sinun tarvitse luoda erillisiä tunnuksia Pienhankintapalveluun vaan voit käyttää Tarjouspalvelu -palvelun tunnuksia kirjautuaksesi sisään.
Hankintayksikkö: Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
Tarjouksen määräaika: 30.6.2021 10:00:00
Tarjouspyynnön nimi: Kognitiivisen lyhytterapiamenetelmäkoulutuksen suunnittelu, toteutus sekä menetelmätyönohjaus TP515/21PH
Hankinnan kuvaus: Varsinais-Suomen Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskusohjelman osana kehitetään lasten ja nuorten matalan kynnyksen mielenterveys- ja päihdepalveluita. Hankkeessa on päätetty vahvistaa Varsinais-Suomen alueella peruskoulujen 7. – 9. –luokkien sekä 2. asteen oppilaitosten oppilas- ja opiskelijahuollon henkilöstön osaamista ja toimivia käytäntöjä kohdata ja hoitaa nuorten mielenterveys- ja päihdeongelmia. Tämän mahdollistamiseksi tullaan kouluttamaan n. 300 oppilashuollon sekä nuorisopsykiatrian ammattilaista kognitiivisen lyhytterapian menetelmien käyttöön. Menetelmien implementaation ja juurtumisen tueksi järjestetään koulutetuille menetelmätyönohjauksia. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (VSSHP) pyytää tarjousta kyseisten kognitiivisten lyhytterapiamenetelmien koulutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä menetelmätyönohjauksista. HANKINTAMENETTELYN KUVAUS Hankinta alittaa hankintalain 25 §:ssä säädetyn kansallisen kynnysarvon. Kyseessä on ns. pienhankinta. Hankintamenettelynä käytetään avointa menettelyä. LISÄTIETOKYSYMYKSET Tarjouskilpailuun liittyvät lisätietokysymykset tulee jättää suomen kielellä sähköisen kilpailutusjärjestelmän (pienhankintapalvelu.fi) kautta. Tarjoajien tasapuolisen kohtelun varmistamiseksi tilaaja ei vastaa puhelimitse esitettyihin tarjouspyyntöön liittyviin kysymyksiin. Sähköisesti kilpailutusjärjestelmästä löytyvät myös lisätietokysymyksiin annetut vastaukset viimeistään 18.6.2021 Tarjouspyynnön lisätietokirjeen vastauksia kohdellaan niihin vastaamisen jälkeen osana tarjouspyyntöä ja mahdolliset tarkennukset tulkitaan jatkossa ensisijaisesti lisätietokirjeen mukaisina. Mikäli tarjoaja ei lue hankintayksikön antamia lisätietoja, on tarkennuksien jättäminen huomiotta tarjousta laadittaessa tämän jälkeen täysin tarjoajan omalla vastuulla.
Hankintayksikkö: Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
ALV-tunnus: 0828255-9
Kilpailuttamisesta vastaava toimipiste tai hankintayksikön edustaja:
Postiosoite: Kiinamyllynkatu 4-8
Postinumero: 20520
Postitoimipaikka: Turku
Maa: Suomi
Puhelin: +358 23130000
Faksi:
Sähköpostiosoite: palveluhankinnat@tyks.fi
WWW-osoite: www.vsshp.fi