Vantaan strategian valmistelu, konsultin ja digitaalisen työvälineen hankinta

Tehdäksesi tarjouksen kirjaudu sisään syöttämällä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ylhäällä oleviin kenttiin. Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta, rekisteröidy käyttäjäksi valitsemalla ylhäällä olevasta valikosta "Rekisteröidy". Mikäli olet jo aimmin rekisteröitynyt Tarjouspalvelu -palveluun, ei sinun tarvitse luoda erillisiä tunnuksia Pienhankintapalveluun vaan voit käyttää Tarjouspalvelu -palvelun tunnuksia kirjautuaksesi sisään.
Hankintayksikkö: Vantaan kaupunki
Tarjouksen määräaika: 30.10.2020 16:00:00
Tarjouspyynnön nimi: Vantaan strategian valmistelu, konsultin ja digitaalisen työvälineen hankinta
Hankinnan kuvaus: Tämä tarjouspyyntö koskee Vantaan valtuustokauden strategian 2022–2025 osallistavaan prosessiin liittyvien työpajojen fasilitointia. Työpajat pidetään toimialojen (5 kpl) laajennetuille johtoryhmille, sekä 1-2 työpajaa kaupungin johtoryhmälle. Työpajojen valmisteluun ja fasilitointiin tarvitaan ulkopuolista konsulttia, jolla on kokemusta kaupunkien strategiatyöstä. Lisäksi tulee olla käytössä digitaalinen työväline, joka helpottaa henkilöstön osallistumista, aineiston keruuta ja analysointia sekä yhteenvetojen tekemistä kerätystä aineistosta. Työpajojen (johtoryhmä, toimialojen laajennetut johtoryhmät) määrä on alustavan arvion mukaan noin 7 kpl, mutta tämä täsmentyy prosessin tarkemman suunnittelun yhteydessä sitten, kun konsultti on valittu. Hinta ilmoitetaan alustavan 7 kokopäiväisen työpajan arvion mukaan laskettuna sisältäen digitaalisen työvälineen käyttökustannukset hankinnan aikana sekä matkakulut. Lisäksi ilmoitetaan yksikköhinta mahdollisille kokopäiväisille lisätyöpajoille. Tavoitteena on solmia sopimus viimeistään marraskuun 2020 aikana, siten että projekti voisi alkaa marraskuussa 2020. Pyydämme tarjousta yllä kuvatusta kokonaisuudesta.
Hankintayksikkö: Vantaan kaupunki
ALV-tunnus: 0124610-9
Kilpailuttamisesta vastaava toimipiste tai hankintayksikön edustaja: Kaupunkistrategia ja johto, Talouden ja strategian palvelualue
Postiosoite: PL 1100
Postinumero: 01030
Postitoimipaikka: Vantaan kaupunki
Maa: Suomi
Puhelin: +358 983911 (vaihde), 043 824 9254 (Matti Ruusula)
Faksi:
Sähköpostiosoite: matti.ruusula@vantaa.fi
WWW-osoite: http://www.vantaa.fi