Pienhankintapalvelu

Salasana unohtunut?

28.9.2022 alkaen uudet julkaisut löytyvät jatkossa vain Tarjouspalvelusta!
suomi   finlandssvenska   svenska   Norsk   English  

Rekisteröidy pienhankintapalvelun käyttäjäksi.

Alla olevalla lomakkeella voit rekisteröityä Turun kaupunkin tarjouspalvelu-sovelluksen käyttäjäksi.

Rekisteröitymisen jälkeen on mahdollista jättää tarjouksia palvelussa oleviin tarjouspyyntöihin.

Jos olet jo aikaisemmin rekisteröitynyt minkä tahansa Pienhankintapalvelun käyttäjäksi, voit käyttää samaa käyttäjätunnusta kaikkien organisaatioiden portaaleissa.

Jos sinulla on käyttäjätunnus Pienahankintapalveluun tai Tarjouspalveluun, kirjaudu Pienhankintapalveluun oikean yläkulman kirjautumisikkunan kautta.

Rekisteröinti voidaan tehdä kahdella eri tavalla:

  1. uusi käyttäjätunnus voidaan rekisteröitymisen yhteydessä linkittää Pienhankintapalvelusta tai Tarjouspalveluun-portaalista löytyvään yritykseen
  2. rekisteröitymisen yhteydessä luodaan uusi yritys

Rekisteröitymisen eri vaiheista löytyy käytönaikaisia ohjeita onnistuneen rekisteröinnin suorittamiseen. Saat ohjeet näkyviin klikkaamalla infonappia.

Hae rekisteröity yritys tai rekisteröi uusi yritys

Aloita rekisteröityminen hakemalla Pienhankintapalveluun tai Tarjouspalveluun rekisteröityneiden yritysten tiedot ALV- tai Y-tunnuksella tai yrityksen nimellä (tai niiden osalla). Valitse hakulistauksesta se yritys, johon uusi käyttäjätunnus halutaan linkittää, ja valitse sivun alareunasta ”Uusi henkilö”.

Yrityksen tiedot

Täytä yrityksen tiedot rekisteröitymislomakkeeseen. Kaikki kohdat ovat pakollisia olemassa oleville yrityksille. Jos yritykselläsi ei ole vielä ALV-tunnusta, jätä ALV-tunnus tyhjäksi. Jos yritykselläsi ei ole vielä nimeä syötä Yritys -kenttään oma nimesi.

Henkilön tiedot