Suomussalmen kunnan ja kunnan tytäryhtiöiden hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista vuosille 2021 - 2024

Tehdäksesi tarjouksen kirjaudu sisään syöttämällä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ylhäällä oleviin kenttiin. Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta, rekisteröidy käyttäjäksi valitsemalla ylhäällä olevasta valikosta "Rekisteröidy". Mikäli olet jo aimmin rekisteröitynyt Tarjouspalvelu -palveluun, ei sinun tarvitse luoda erillisiä tunnuksia Pienhankintapalveluun vaan voit käyttää Tarjouspalvelu -palvelun tunnuksia kirjautuaksesi sisään.
Hankintayksikkö: Suomussalmen kunta
Tarjouksen määräaika: 10.3.2021 15:00:00
Tarjouspyynnön nimi: Suomussalmen kunnan ja kunnan tytäryhtiöiden hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista vuosille 2021 - 2024
Hankinnan kuvaus: Suomussalmen kunnan tarkastuslautakunta pyytää tilintarkastusyhteisöiltä kuntalain (410/2015) 14 luvun mukaisesta kunnan hallinnon ja talouden tarkastuksesta tilikausille 2021–2024. Tarjouspyyntö sisältää myös hankkeiden tarkastuksen tarvittaessa. Hankekohtaiset tilintarkastukset tilataan ja sovitaan aina hankekohtaisesti erikseen. Tarjous tulee antaa tarjouspyynnön liitteellä nro 1. Tarjous on annettava kohdan 3 mukaisista tarkastuspalveluista pyynnössä esitetyssä laajuudessa. Tarjous tulee antaa suomen kielellä. Hinnat on ilmoitettava arvonlisäverottomina. Tarjoajan soveltuvuus on merkittävä liitteeseen nro 2.
Hankintayksikkö: Suomussalmen kunta
Hankintalaji: Palvelut
Osatarjoukset hyväksytään: Ei
Vaihtoehtoiset tarjoukset hyväksytään: Ei
Tarjouksen määräaika: 10.3.2021 15:00:00