Parasta Rääkkylää hankkeen Digi- ja somekoulutukset (info- ja työpajatilaisuudet)

Tehdäksesi tarjouksen kirjaudu sisään syöttämällä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ylhäällä oleviin kenttiin. Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta, rekisteröidy käyttäjäksi valitsemalla ylhäällä olevasta valikosta "Rekisteröidy". Mikäli olet jo aimmin rekisteröitynyt Tarjouspalvelu -palveluun, ei sinun tarvitse luoda erillisiä tunnuksia Pienhankintapalveluun vaan voit käyttää Tarjouspalvelu -palvelun tunnuksia kirjautuaksesi sisään.
Hankintayksikkö: Keski-Karjalan Kehitysyhtiö Oy KETI
Tarjouksen määräaika: 26.2.2020 18:00:00
Tarjouspyynnön nimi: Parasta Rääkkylää hankkeen Digi- ja somekoulutukset (info- ja työpajatilaisuudet)
Hankinnan kuvaus: Pyydämme tarjouksia Digi- ja Some- työpajakoulutuksiin. Alustavan suunnitelman mukaan työpajat toteutetaan viidellä eri teemalla ja kuhunkin teemaan sisältyy alustuksena ennen työpajoja lyhyempi infotyyppinen asiantuntijatilaisuus. Nämä infotilaisuudet toteutetaan eri päivinä kuin työpajat. Infotilaisuudet ovat tyyliltään tietoiskutyyppisiä, kiinnostuksen herättelijöitä ja työpajaan osallistumiseen innostavia, kestoltaan 2 tuntia. Teemoihin liittyviä työpajoja on tarkoitus pitää viisi, kukin kestoltaan 1 pv = 6 tuntia (+mahdolliset tauot yht. 7,5h). Info- ja työpajakoulutusten kokonaisuus on tarkoitus toteuttaa kevään 2020 aikana. ESIMERKKEJÄ DIGI- JA SOME-KOULUTUKSIEN JA TYÖPAJOJEN SISÄLLÖISTÄ/ TEEMOISTA 1. Verkkosivut - miksi ne on oltava? Esimerkkejä ja työkaluja niiden tekemiseen. Infotilaisuus 2h Työpaja, 1pv: Verkkosivut: Työpajan aikana osallistujat luovat verkkosivut käyttäen annettuja työkaluja / päivittävät jo olemassa olevia sivustoja. Lopputuloksena on konkreettinen tuotos, verkkosivu, ei vain ohjeistus. Luodaan sivut ns. "kädestä pitäen". 2. Valokuvaus ja videointi, sosiaalisen median sisällöntuotanto ja brändäys Infotilaisuus 2h Työpaja, 1 pv: Valokuvaus ja videointi: Koulutus tapahtuu omalla älylaitteella: Opi tuottamaan sisältöä omiin sosiaalisen median kanaviin/ markkinointikanaviin. Tehdään käytännönläheisesti. 3. Facebook/ Instagram: Miksi minun yritykseni pitää olla somessa? Infotilaisuus 2h Työpaja, 1 pv: Facebook/ Instagram: Miksi minun yritykseni pitää olla somessa? • TP aloittelijoille: käyttöönotto, linkitys kotisivuille, toiminnot, sisällön tuottaminen • TP edistyneille: Facebook/ Instagram markkinointityökaluina 4. Google palvelut pk-yrityksille: Mitä Google -markkinointi konkreettisesti on? Infotilaisuus 2h Työpaja, 1 pv: Google palvelut: Ymmärretään mitä Google -markkinointi konkreettisesti on ja osataan käyttää sitä: Hakukoneoptimoinnit ja hakusanamarkkinointi tutuiksi / käyttöön 5. Youtube ja podcast: hyödyntämisen näkökulma markkinoinnissa Infotilaisuus 2h Työpaja, 1 pv: Youtube ja podcast: Oman kanavan perustaminen. Videon/podcastin tuottaminen ja lataaminen omalle kanavalle. Infotilaisuudet yleisiä ja kaikille avoimia. Työpajat hankkeessa mukana oleville (sis. osallistumismaksuun). Työpajoissa asiat tehdään käytännönläheisesti ja konkreettisesti asiantuntijan avulla, ei kotitehtävänä, koska silloin ne jäävät tekemättä suurella osalla osallistujista. Valittu kouluttaja vastaa kaikista tarvittavista materiaaleista, ohjeistuksista ja ohjauksesta. Sisällöt, ajankohdat ja toimintatavat tarkennetaan yhdessä tilaajan kanssa tarjouksen hyväksymisen jälkeen ilman erillistä korvausta. Sisältöjä voidaan muokata tilaajan ja osallistujien tarpeiden mukaan. Tarjous on sitova ja se tulee toimittaa suomen kielellä.
Hankintayksikkö: Keski-Karjalan Kehitysyhtiö Oy KETI
ALV-tunnus: 1934207-8
Kilpailuttamisesta vastaava toimipiste tai hankintayksikön edustaja: Parasta Rääkkylää - Uudistuvaa elinvoimaa Keski-Karjalaan -hanke
Postiosoite: Kiteentie 9-11 B
Postinumero: 82500
Postitoimipaikka: Kitee
Maa: Suomi
Puhelin: +358 405117447
Faksi:
Sähköpostiosoite: tanja.lamminsalo@keti.fi
WWW-osoite: www.keti.fi