Asiantuntijapalvelu: 50+ Asiakaspalveluvalmennus, puitejärjestely

Tehdäksesi tarjouksen kirjaudu sisään syöttämällä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ylhäällä oleviin kenttiin. Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta, rekisteröidy käyttäjäksi valitsemalla ylhäällä olevasta valikosta "Rekisteröidy". Mikäli olet jo aimmin rekisteröitynyt Tarjouspalvelu -palveluun, ei sinun tarvitse luoda erillisiä tunnuksia Pienhankintapalveluun vaan voit käyttää Tarjouspalvelu -palvelun tunnuksia kirjautuaksesi sisään.
Hankintayksikkö: Karelia Ammattikorkeakoulu Oy
Tarjouksen määräaika: 24.7.2020 16:00:00
Tarjouspyynnön nimi: Asiantuntijapalvelu: 50+ Asiakaspalveluvalmennus, puitejärjestely
Hankinnan kuvaus: Pyydämme tarjousta asiantuntijapalvelusta: 50+ asiakaspalveluvalmennus. Asiakaspalveluvalmennuksia voidaan toteuttaa useita toiminta-ajalla 1.8.2020-31.8.2021. Kyseessä on puitejärjestely, joka tehdään ajalle 1.8.2020-31.8.2021. Puitejärjestelyssä kohteeseen valitaan kolme toimijaa. Puitejärjestelyn toimintamalli on kuvattu myöhemmin tarjouspyynnössä. Silver Economy - Turning The Silver Tsunami Into A Silver Lining Kv -hanke on Karelia-ammattikorkeakoulun ja Business Joensuun toteuttama kv-ESR-hanke. Hankkeen toiminta-aika on 1.1.2019-31.08.2021. Silver Economy-hankkeen tavoitteena on parantaa kasvu- ja rakennemuutosalojen koulutuksen tarjontaa ja laatua sekä työelämässä olevien miesten ja naisten osaamista ja sopeutumiskykyä muuttuviin osaamistarpeisiin sekä konkreettisesti luoda alueelle uusia 50+ tuotteita ja palveluja. Tavoitteena on vahvistaa alueen yritysten henkilöstön sekä koulutusorganisaatioiden osaamista Silver Economy -liiketoiminnasta. Hankkeen nettisivut: http://silvereconomy.karelia.fi/fi/hanke/ Palvelun tilaajana ja maksajana voivat olla kaikki Silver Economy - Turning The Silver Tsunami Into A SIlver Lining Kv -projektin toteuttajat: Karelia-ammattikorkeakoulu tai Business Joensuu. Kustakin toimeksiannoista tehdään erillinen valinta ja kirjallinen tilaus toimeksiantajan ja toimeksisaajan välille. Tarjous on sitova ja se tulee olla suomen kielellä.
Hankintayksikkö: Karelia Ammattikorkeakoulu Oy
ALV-tunnus: 2454377-1
Kilpailuttamisesta vastaava toimipiste tai hankintayksikön edustaja: Silver Economy- Turning The Silver Tsunami Into A Silver Lining Kv -projekti, S21474
Postiosoite: Tikkarinne 9
Postinumero: 80200
Postitoimipaikka: Joensuu
Maa: Suomi
Puhelin: +358 50 337 9287
Faksi:
Sähköpostiosoite: tanja.rimpila@karelia.fi
WWW-osoite: www.karelia.fi