Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon koulutuskokonaisuuden toteuttaminen (asiantuntijapalvelut)

Tehdäksesi tarjouksen kirjaudu sisään syöttämällä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ylhäällä oleviin kenttiin. Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta, rekisteröidy käyttäjäksi valitsemalla ylhäällä olevasta valikosta "Rekisteröidy". Mikäli olet jo aimmin rekisteröitynyt Tarjouspalvelu -palveluun, ei sinun tarvitse luoda erillisiä tunnuksia Pienhankintapalveluun vaan voit käyttää Tarjouspalvelu -palvelun tunnuksia kirjautuaksesi sisään.
Hankintayksikkö: Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Stadin ammatti- ja aikuisopisto
Tarjouksen määräaika: 5.10.2020 16:00:00
Tarjouspyynnön nimi: Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon koulutuskokonaisuuden toteuttaminen (asiantuntijapalvelut)
Hankinnan kuvaus: Hankinnan kohteena on Stadin ammatti- ja aikuisopiston järjestämän johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon koulutuskokonaisuuden toteuttaminen (asiantuntijapalvelut). Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkinnossa on kaksi osaamisalaa, joista molemmissa on yksi pakollinen tutkinnon osa (80 osp) ja seitsemän tai kahdeksan valinnaista tutkinnon osaa (á 50 osp), joista valitaan 100 osp. Tutkintoon on myös mahdollista sisällyttää tutkinnon osa tai osia toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta vähintään 50 osaamispisteen laajuisesti. Palveluntuottajan on tarjottava kaikki tutkinnon osat. Tavoitteena on tuottaa työpaikan ja työntekijän tarpeista lähtevää koulutusta. Työssä tarvittavan osaamisen lisäksi tutkintotavoitteisuudella halutaan varmistaa koulutettavan muodollinen pätevyys, joka edistää liikkuvuutta työmarkkinoilla. Puitejärjestelyyn valitaan viisi (5) palveluntuottajaa, ellei vaatimukset täyttäviä tarjoajia ole vähemmän. Tilaukset sopimuskauden aikana tehdään puitejärjestelyyn hyväksytyiltä palvelutuottajilta ensisijajärjestystä noudattaen. Ensisijajärjestyksestä voidaan poiketa tilanteissa, jossa opiskelijan yksilöllinen tarve tai opiskelijan kouluttautumisvaihtoehto sitä edellyttävät. Sopimuskausi on puolitoista (1,5) vuotta. Hankintaan sisältyy yksi puolentoista (1,5) vuoden optiokausi mahdollisuus. Tavoitteellinen aloitusajankohta on joulukuu 2020. Puitehankintasopimus ei sido tilaajaa hankkimaan koulutusta hyväksytyiltä palveluntuottajilta. Tilaaja voi hankkia asiantuntijapalveluita yksittäisiin koulutuspäiviin myös muilta tahoilta. Tilaaja ei sitoudu mihinkään hankintamäärään. Tilaaja voi tehdä osan hankinnasta omana työnä sopimuskauden aikana.
Hankintayksikkö: Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Stadin ammatti- ja aikuisopisto
Hankintalaji: Palvelut
Osatarjoukset hyväksytään: Ei
Vaihtoehtoiset tarjoukset hyväksytään: Ei
Tarjouksen määräaika: 5.10.2020 16:00:00