Sähköiset liikunta- ja kulttuurisetelit (Hämeenlinnan kaupungin henkilöstöetu kiitoksena henkilöstölle hyvästä työstä koronapandemian aikana)

Tehdäksesi tarjouksen kirjaudu sisään syöttämällä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ylhäällä oleviin kenttiin. Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta, rekisteröidy käyttäjäksi valitsemalla ylhäällä olevasta valikosta "Rekisteröidy". Mikäli olet jo aimmin rekisteröitynyt Tarjouspalvelu -palveluun, ei sinun tarvitse luoda erillisiä tunnuksia Pienhankintapalveluun vaan voit käyttää Tarjouspalvelu -palvelun tunnuksia kirjautuaksesi sisään.
Hankintayksikkö: Hämeenlinnan kaupunki
Tarjouksen määräaika: 12.4.2021 12:00:00
Tarjouspyynnön nimi: Sähköiset liikunta- ja kulttuurisetelit (Hämeenlinnan kaupungin henkilöstöetu kiitoksena henkilöstölle hyvästä työstä koronapandemian aikana)
Hankinnan kuvaus: Hämeenlinnan kaupunki (jatkossa myös hankintayksikkö / tilaaja) pyytää tarjoustanne sähköisistä liikunta- ja kulttuuriseteleistä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Kyse on Hämeenlinnan kaupungin henkilöstön palkitsemisesta (verovapaa henkilöstöetu), josta kaupunginhallitus päätti 15.2.2021 (§ 74). Sähköisillä liikunta- ja kulttuuriseteleillä tarkoitetaan sähköistä etua, vaikka käytetäänkin termiä seteli. Sähköiset liikunta- ja kulttuurisetelit voivat koskea myös muita palveluja, kuten hyvinvointipalveluja, jolloin myös niiden paikkamäärä voidaan ilmoittaa sisältyväksi liikunta- ja kulttuuripaikkojen määrään. Sopimuskumppaniksi valitaan yksi tarjoaja. Hankintayksiköllä on oikeus tarkistaa tarjoajan tarjousasiakirjoissaan antamat tiedot ennen hankintapäätöksen tekemistä. Mikäli annetut tiedot eivät pidä paikkansa, tarjous suljetaan pois tarjouskilpailusta. Hankinnan ennakoitu arvonlisäveroton arvo on noin 350 000 - 400 000 euroa. Kyseessä on arvio, joka ei sido hankintayksikköä. HANKINNAN TAVOITTEET Hankinnan tavoitteena on sähköiset liikunta- ja kulttuurisetelit, joiden käyttäminen on helppoa, vaivatonta ja joustavaa sekä jotka käyvät mahdollisimman moneen liikunta- ja kulttuuripaikkaan sekä Hämeenlinnan seudulla että valtakunnallisesti. SOPIMUSMENETTELY Tarjoajan tulee tutustua erittäin huolellisesti tarjouspyynnön liitteenä olevaan sopimusluonnokseen sekä tarjouspyynnön liitteenä oleviin yleisiin sopimusehtoihin, joiden sisältämät ehdot ovat ehdottomia vaatimuksia. Tarjoajan omia tai oman alan yleisiä ehtoja ei saa liittää tarjoukseen. Hankintapäätös ei luo sopimussuhdetta hankintayksikön ja valitun tarjoajan välille. Sopimus syntyy vasta kun sopijapuolet ovat allekirjoittaneet erillisen kirjallisen sopimuksen ja kun hankintapäätös on saanut lainvoiman. HUOM! Tarjoajille korostetaan sitä, että tarjous kannattaa jättää ajoissa (esimerkiksi 1-2 arkipäivää ennen tarjousten jättöajan umpeutumista). Hankintayksikön kokemuksen mukaan on valitettavan yleistä, että kun tarjouksen lähettäminen jätetään viimeiseen hetkeen, niin teknisestä tms. tarjoajasta johtuvasta syystä tarjouksen lähettäminen ei usein onnistukaan määräaikaan mennessä (myöhästyneet tarjoukset suljetaan pois tarjouskilpailusta).
Hankintayksikkö: Hämeenlinnan kaupunki
ALV-tunnus: 0146921-4
Kilpailuttamisesta vastaava toimipiste tai hankintayksikön edustaja:
Postiosoite: PL 84
Postinumero: 13101
Postitoimipaikka: Hämeenlinna
Maa: Suomi
Puhelin: +358 504643637
Faksi:
Sähköpostiosoite: hankinnat@hameenlinna.fi
WWW-osoite: https://www.hameenlinna.fi