Nopeat kokeilut: Jakamistalouden ratkaisut Espoon asuinalueille

Tehdäksesi tarjouksen kirjaudu sisään syöttämällä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ylhäällä oleviin kenttiin. Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta, rekisteröidy käyttäjäksi valitsemalla ylhäällä olevasta valikosta "Rekisteröidy". Mikäli olet jo aimmin rekisteröitynyt Tarjouspalvelu -palveluun, ei sinun tarvitse luoda erillisiä tunnuksia Pienhankintapalveluun vaan voit käyttää Tarjouspalvelu -palvelun tunnuksia kirjautuaksesi sisään.
Hankintayksikkö: Espoon kaupunki
Tarjouksen määräaika: 4.10.2020 23:59:00
Tarjouspyynnön nimi: Nopeat kokeilut: Jakamistalouden ratkaisut Espoon asuinalueille
Hankinnan kuvaus: Espooseen etsitään innovatiivisia edelläkävijäratkaisuja, mitkä vastaavat kestävämmän arjen haasteisiin kaupunkiympäristössä. Tämän nopeat kokeilut -hankinnan tavoitteena on pilotoida aidossa kaupunkiympäristössä uusia jakamistalouteen perustuvia ratkaisuja. Haluamme nopeiden kokeilujen kautta oppia myös siitä, missä tilanteessa ja miten espoolaiset käyttävät jakamistalouteen perustuvia palveluja. Espoon osatoteutus pyytää yrityksiltä / yhteisöiltä (vaatimuksena Y-tunnus) tarjouksia nopeisiin kokeiluihin. Tarjouksen pilotointi toteutetaan Espoossa. Ratkaisun tulee olla jakamistalouden periaatteiden mukainen, uusi tai aiempaa toimintaa täydentävä toimintamalli tai palvelu. Haaste: Asuinalueiden jakamistalouden ratkaisut Tarjotun ratkaisun tulee edistää Espoon asuinalueita ja espoolaisten arkea kestävämmäksi ja yhteisöllisemmäksi. Jakamistalouteen perustuvat ratkaisut voivat liittyä mihin tahansa asuinalueisiin ja kestävään arkeen liittyvään aiheeseen, kuten ruoka, käyttötavarat, jäte, liikkuminen, jne. Espoon Asunnot on myös kiinnostunut uusista jakamistalouteen pohjautuvista ratkaisuista seuraaviin teemoihin liittyen: asukkaiden yhteiskäytössä olevien kerhohuoneiden käytön kehittäminen jakamistalouden mukaisesti, yhteiskäyttöön ja jakamistalouteen perustuvat esineet, yhteiskäyttöiset kulkuneuvot ja jaettava pysäköintioikeus.
Hankintayksikkö: Espoon kaupunki
ALV-tunnus: 0101263-6
Kilpailuttamisesta vastaava toimipiste tai hankintayksikön edustaja:
Postiosoite: PL 640
Postinumero: 02070
Postitoimipaikka: ESPOON KAUPUNKI
Maa: Suomi
Puhelin: +358405530439
Faksi:
Sähköpostiosoite: mia.johansson@espoo.fi
WWW-osoite: https://www.espoo.fi/fi-FI/Asuminen_ja_ymparisto/Kestava_kehitys/Espoossa_kehitetaan_uusia_kiertotalouden(171963)