Poikkitaiteellisen valotapahtuman konseptointi ja suunnittelutyö sekä tapahtuman markkinointiviestinnän suunnittelu ja toteutustyö.

Tehdäksesi tarjouksen kirjaudu sisään syöttämällä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ylhäällä oleviin kenttiin. Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta, rekisteröidy käyttäjäksi valitsemalla ylhäällä olevasta valikosta "Rekisteröidy". Mikäli olet jo aimmin rekisteröitynyt Tarjouspalvelu -palveluun, ei sinun tarvitse luoda erillisiä tunnuksia Pienhankintapalveluun vaan voit käyttää Tarjouspalvelu -palvelun tunnuksia kirjautuaksesi sisään.
Hankintayksikkö: Tornion kaupungin EU-hankkeet
Tarjouksen määräaika: 30.10.2020 11:00:00
Tarjouspyynnön nimi: Poikkitaiteellisen valotapahtuman konseptointi ja suunnittelutyö sekä tapahtuman markkinointiviestinnän suunnittelu ja toteutustyö.
Hankinnan kuvaus: Tornion kaupunki pilotoi uuden tapahtuman, josta toivotaan tulevan pysyvä valon tuoja alkutalven pimeyteen. Tapahtuman ajankohta tulisi olemaan aina sama Kustaa II Aadolfin päivää 6. marraskuuta lähinnä oleva viikonloppu. Tapahtuman punainen lanka on, poikkitaiteellinen valon juhla. Tapahtuman suunnittelun, konseptoinnin ja lopullisen toteutuksen jälkeen tavoitteena on, että Tornioon luodaan pysyvää valotaidetta/valaistusta näkyville paikoille koko kaupungissa ja Tornion asukkaiden ja Torniossa kävijöiden iloksi. Itse tapahtuman aikana valaisun kohteena voisi olla; esimerkiksi 1600-luvun katu, Tornion vanhat rakennukset (valaistuna rakennusten sisätiloissa ja/tai ulkopuolelta) pääväylät, siltojen valaisu (vanha silta ja rautatiesilta). Tapahtuman luonteen tulee olla helppo ja siihen tulee pystyä osallistumaan omaan tahtiin, vapaasti. Tapahtuman suunnittelussa tulee huomioida jatkumo ja alueen yritysten, oppilaitosten sekä muiden sidosryhmien osallistaminen tapahtuman sisällöntuotannossa ja teknisessä toteutuksessa. Suunnittelussa tulee huomioida tapahtuman yhteys kaupungin historiaan, nykypäivään ja sen tulee nostattaa Tornio-hypeä, olla tapahtuma, jonka kaikki torniolaiset tunnustavat ja tunnistavat. Tapahtuman tulee tukea ”Meän-Tornio” henkeä, omintakeisuutta.
Hankintayksikkö: Tornion kaupungin EU-hankkeet
Hankintalaji: Palvelut
Osatarjoukset hyväksytään: Ei
Vaihtoehtoiset tarjoukset hyväksytään: Ei
Tarjouksen määräaika: 30.10.2020 11:00:00